Malerhøj ApS

Maler Charlottenlund

Med en bred vifte af professionelle malingservices, håber vi her hos Malerhøj.dk at være din lokale ekspert, herunder også som maler i Charlottenlund. Vi er specialiserede i at levere skræddersyede malingsløsninger til vores kunder, uanset om det er en bolig, et kontor eller en butik. Vi er stolte af vores høje kvalitet og konkurrencedygtige priser og stræber altid efter at opnå den højeste kundetilfredshed. Vores erfarne malere er altid tilgængelige for at besvare spørgsmål og give råd og vejledning om vores services.

Maling af ind- og udvendige overflader

Vi tilbyder maling af indvendige og udvendige overflader i den højeste kvalitet. Vi kan hjælpe med at forny dit hjem og din facade med flotte farver og en professionel finish. Vores erfarne malere kan hjælpe med at vælge den rigtige type maling til forskellige overflader og rum, så du opnår det perfekte resultat. Vi bruger kun kvalitetsprodukter og sikrer dermed, at alt forarbejdet udføres omhyggeligt. Vi er stolte af vores høje kundetilfredshed og konkurrencedygtige priser.

Maling af vægge

Renovering af ældre boliger i Charlottenlund

Man skal aldrig undervurdere hvad en omgang ny maling kan gøre for sit hjem. Vi kan hjælpe med at forny din bolig med moderne farver og materialer, samtidig med at vi respekterer det originale design og tema. I en dialog med jer vælger vi farver og finish, der passer til din boligs stil og alder. Vi kan også hjælpe med at reparere skader og pletter på vægge og lofter, spartling af vægge eller andet, så din bolig ser ud som ny igen. 

Læs mere om spartling af vægge her

Spartling af vægge

Maler Charlottenlund - Maling af køkkener og badeværelser

Vi tilbyder også maling af køkkener og badeværelser. Vi kan hjælpe med at forny dit køkken eller badeværelse med flotte farver og en professionel finish, samtidig med at vi sikrer, at malingen er vandtæt og modstandsdygtig overfor fugt og damp. Vi bruger kun kvalitetsprodukter og sikrer, at alt forarbejdet udføres omhyggeligt, så du opnår det perfekte resultat. Sammen med jer, vælger vi nogle farver og materialer, der passer til rummets størrelse og belysning.