Malerhøj ApS

Vores ydelser

Ydelser

Se hvad vi kan gøre for dig

Hvis du ikke ser hvad du har brug for, kontakt os venligst, og se om vi kan hjælpe dig alligevel!

Ring til os på +45 93 94 05 05
eller send en mail på info@malerhoj.dk
og få et gratis uforpligtende tilbud.

Lad vores erfarne malere klare de store opgaver som væg- og loftmaling. Vi bruger kun materialer af højeste kvalitet for at sikre varige resultater.

Vores team er også dygtige til spartling af vægge og lofter, og sørger for, at alle overflader ser fejlfrie ud, før de males.

Ingen opgave er for lille eller for stor til os. Uanset om du leder efter tapetmontering eller filt og væv, kan vi hjælpe dig med at få det look, du ønsker.

Vi leverer detaljerede malerydelser til lejligheder, indflytningslejligheder og huse, så de får et friskt nyt look.

Vores team har mange års erfaring med indvendig maling af huse og er velbevandret i en række forskellige teknikker såsom penselstrøg, ruller, sprøjter og meget mere. Vi garanterer et fremragende resultat på hver opgave, vi påtager os.

Vi forstår, at badeværelser kræver særlig opmærksomhed, når det kommer til maling på grund af det høje fugtniveau i disse rum. Vores eksperter har mange års erfaring med at arbejde med badeværelsesmaling og kan sikre, at dit badeværelse ser perfekt ud, efter vores arbejde er udført.

Vi har specialiseret os i indvendig maling som vægge, lofter, karme, fodpaneler, vinduer, døre mm. Med vores ekspertise og sans for detaljer kan vi sikre, at du får det perfekte look til dit indre rum.

PROFESSIONEL SPARTLING

I forbindelse med malerarbejde, ønsker alle flotte vægge og lofter med glatte overflader. For at dette mål kan blive opfyldt, kan en fuldspartling blive en nødvendighed. Efter endt fuldspartling vil filt og væv blive påsat og sørge for, at forstærke overfladen, skabe en ensartet struktur og samtidig forhindre revner og sprækker. Alt dette forarbejde vil resultere i, at det endelige malerarbejde bliver perfekt. kontakt os og få en M2 pris på dit næste spartelprojekt og lad os sammen finde den løsning som passer bedst til dit behov. 

Hos Malerhøj ApS er vi klar til at hjælpe dig med spartling af vægge uanset opgavens omfang. Vores erfaring gør, at vi kan bidrage med inspiration og vurdere omfanget af din opgave, så du får den bedste løsning og det bedste resultat. Vi vil meget gerne give dig en pris på spartling af vægge. 
Mal vindueskarm
IMG_0788

Huse, lejligheder & Sommerhuse

Vi udfør arbejde i alle slags bolig. Huse, lejligheder, summerhuse osv.

Maler Nørrebro maling af panel

Fuldspartling af væg & Lofter

Ønsker du fuldspartling af vægge eller lofter? Så lad os spartle det for dig.

IMG_0734

Lofte

Det kan være svært at nå de øverste dele af dit hjem, her kommer vi!

IMG_0705

Karme, fodlister, vinduer

Vi har sans for detaljer, hvilket garantere dig et holdbart resultat.