Malerhøj ApS

Maling af vægge

Om os

Hvem er Malerhøj ApS?

Velkommen til Malerhøj ApS, dit lokale malerfirma fra Hørsholm, der betjener hele Storkøbenhavn! Vi forstår, at hver dag bringer unikke kundebehov, og vores malere er erfarne i at håndtere alt fra små lejligheder til store parcelhuse, villaer og diverse erhvervsopgaver.

Vi er eksperter inden for malerarbejde og anvender branchens bedste teknikker. Med vores mange års erfaring i bagagen har vi specialiseret os i at omsætte dine boligdrømme til virkelighed.

Uanset om du ønsker fornyelse af din bolig eller erhvervslokale, er vi her for at sikre, at dit projekt bliver en succes.

Kontakt os i dag på telefon +45 93 94 05 05 eller skriv til os på info@malerhoj.dk, og lad os sammen skabe den perfekte løsning til dine malerbehov!

Malere med stor passion

Vi hos Malerhøj ApS vælger altid materialer af højeste kvalitet, for vi går ikke på kompromis med vores håndværk. Vi foretrækker aldrig hurtige beslutninger, der kunne skade vores kunders oplevelse. Hos os er kvalitet og din tilfredshed nøgleprioriteter.

Vi Dækker hele Storkøbenhavn

Hos os er hver dag unik, da vi forstår, at hver kunde har forskellige behov og ønsker. Vores erfarne malere er vant til at arbejde i alt fra små lejligheder til store parcelhuse, villaer og en bred vifte af erhvervsejendomme.

Vi håndterer enhver form for malerarbejde og bruger branchens bedste teknikker. Med vores mange års erfaring i malerfaget er vi dedikerede til at gøre din drømmebolig til virkelighed.

Uanset om det drejer sig om en opfriskning af din bolig eller erhvervsejendom, står vores team klar til at sikre, at din vision bliver realiseret.

Maling af lejlighed

Professionel service

Vi hos Malerhøj er et team af engagerede malere, der alle brænder for vores fag. Vi har alle maling i blodet og nyder, at se de pæneste resultater som vi efterlader.

Vores første og største prioritet er, at se kunden være glad og tilfreds med vores håndværk og vi forlader aldrig en opgave, før vi er 110% tilfredse.

Vi ønsker en enkelt forretning, som kan imødekomme alle typer kunder og opgaver. Endvidere har vi sørget for, at vores priser er yderst konkurrencedygtige så de passer til alle. Ingen opgave er for stor eller lille og vi lægger samme passion i ALLE vores opgaver.