Malerhøj ApS

Maling af vægge

Bredt udvalg af farver og finishes til maling af vægge

Malerhøj Aps tilbyder en bred vifte af farver og finishes, så du kan vælge den rigtige farve og finish til dit hjem eller kontor. Vores erfarne medarbejdere står altid klar til at give råd og vejledning, så du kan træffe det bedste valg.

Udover maling af vægge og lofter tilbyder Malerhøj Aps en række andre tjenester, herunder spartling, opsætning af tapet, filt og væv, maling af lejligheder, badeværelser, karme, fodpaneler og vinduer. Vi tilbyder også sprøjtemaling, facademaling og for at beskytte dit hjem samt tapetsering for at skabe en personlig atmosfære.

Maling af vægge indendørs og udendørs

Hos Malerhøj Aps tilbyder vi en komplet malerservice, der dækker både indvendige og udvendige overflader. Vores erfarne malere har ekspertise i at transformere dit hjem eller facade med flotte farver og enestående finish. Vi lægger stor vægt på at vælge den rigtige type maling til forskellige overflader og rum og udfører altid en grundig forberedelse for at opnå det perfekte resultat. Vi er stolte af vores høje kundetilfredshed og konkurrencedygtige priser og stræber altid efter at levere en fremragende service. Det er vigtigt at have en maler, som kan håndtere både indvendige og udvendige maleropgaver for at opnå et smukt og holdbart resultat, og vores ekspertise på begge områder gør os til det ideelle valg for dit næste malerprojekt. Kontakt os i dag for at få et prisoverslag på din maleropgave.

Brug formularen til at indhente et uforpligtende tilbud

Maling af vægge

Professionel og pålidelig service

Malerhøj Aps lægger stor vægt på at levere en professionel og pålidelig service til deres kunder. Med mere end 10 års erfaring i branchen har de den nødvendige viden og erfaring til at udføre ethvert malerarbejde med perfektion. Deres erfarne malere har den nødvendige uddannelse og erfaring til at sikre et flot og holdbart resultat.

Hvis du ønsker et perfekt look til dit hjem og leder efter en professionel maler, er Malerhøj Aps det perfekte valg. Kontakt os i dag for at få en gratis og uforpligtende vurdering af dit malerarbejde. Vi glæder sig til at hjælpe dig med at skabe det perfekte look til dit hjem.

Hvis du ikke ser hvad du har brug for, kontakt os venligst, og se om vi kan hjælpe dig alligevel!

Ydelser

Hos Malerhøj står vi klar til at hjælpe, med maling af vægge, lofter, træværk mm. Vi ved hvor stor en mundfuld det kan være at skulle male diverse overflader, så overlad hellere arbejdet til os. Vi bruger kun materialer af højeste kvalitet for at sikre varige resultater, så du kan læne dig helt tilbage og samtidigt opnå et flot resultat med vores hjælp.

Har du ujævnheder og huller i din vægge eller lofter? Frygt ej, hos Malerhøj er vores team også dygtige til spartling af vægge og lofter. De sørger for, at alle overflader ser fejlfrie ud, før de males eller får påført tapet eller filt. 

Har du brug for at få udført en anden slags spartelopgave? Vi tilbyder også spartling af badeværelser, husfacader mm. Så tøv ikke med at kontakte os for at få et uforpligtende tilbud.

Er du lige flyttet ind i en ny lejlighed eller ønsker du at give din nuværende et nyt frisk pust? Hos Malerhøj kan vi også tilbyde maling af lejlighed. Til alt fra maling af lofter og vægge til maling af paneler, døre og vinduer.

Er der ujævnheder, revner eller pletter på de overflader som du ønsker at få malet? Det er ikke noget problem, vores team kan også udfører reparationer af skader, så du opnår et flot og ensartet resultat.

Hos Malerhøj har vi malere både i Hovedstadområdet samt i Nordsjælland, herunder blandt andet en maler i Holte. Ønsker du at finde en maler i dit område, så klik her

Maling af vægge (maler helsingør) opsætning af filt